Implantaten turnkey voor slechts 20 duizend roebel: Tyumen tandheelkunde maakte een aandeel voor een dure dienst

Het herstellen van een glimlach en het herstellen van de mondgezondheid zijn enkele van de duurste procedures. In de tandheelkunde voor elke dienst moeten geld betalen, en aanzienlijk. Vanaf hier hebben veel Tumens geen haast om problemen met de mondholte op te lossen en dus de situatie alleen maar te verergeren. Maar degenen die weten over “Ultra Dent” hebben de behandeling niet uitgesteld voor een lange tijd. Hier zijn enkele van de meest democratische prijzen en er zijn altijd goede deals.

Onlangs kondigde “Ultra Dent” een nieuwe actie aan – de installatie van een turnkey implantaat (inclusief ontvangst, foto, installatie, enz.) voor slechts 20.000 roebel. Sinds de aankondiging van de nieuwe prijzen, de Tumens letterlijk gegoten hier. Velen hebben gewacht op implantatie om toegankelijker te worden. Nu een van de duurste in de lijst van tandheelkundige diensten is betaalbaar geworden.

Het is erg handig om hier te komen en de artsen te vertrouwen. In de tandheelkunde is er alle benodigde apparatuur om eventuele manipulaties uit te voeren. Je hoeft niet eens ergens heen te gaan voor een panoramisch schot (en veel tandartsen hebben niet de nodige apparatuur en stuur de patiënt voor de diagnose naar andere tandheelkunde) – in “Ultra Dent” ter plaatse zal 3D-onderzoek van de kaak te doen, en op hetzelfde moment gratis. Trouwens, je betaalt ook niets voor de eerste receptie.

Het uiteindelijke bedrag van de controle zal patiënten niet shockeren, zelfs niet andersom
Het uiteindelijke bedrag van de controle zal patiënten niet shockeren, zelfs niet andersom

De kliniek voert digitale planning van implantaten en prothesen uit, maakt implantaten volgens de sjabloon. Wees gerust, implantatie zal niet stressvol zijn voor je. Anesthesie, gebruikt in de kliniek, is in staat om te gaan met de taak van het blokkeren van pijn. De kliniek heeft echte professionals in dienst uitsluitend onder strikte regelgeving. Zoals ze zeggen in Ultra Dent, fouten zijn vrijwel onmogelijk. Veel implantaatsystemen worden hier gebruikt – de keuze hangt af van de medische taak. Met een eigen implantatie- en prothetisch centrum u zo snel en efficiënt mogelijk werken.

Als u geen vrije tijd hebt, is express implantatie uw optie. Het duurt niet lang – artsen kunnen het implantaat implanteren op de dag van tandextractie. Bij afwezigheid van meerdere tanden u het implantatieproces in 24 uur voltooien. Als u denkt dat het implantaat niet wortel kan schieten, maak je geen zorgen. In “Ultra Dent” gebruikt in het werk van titanium implantaten, ze zijn bestand tegen belastingen en perfect wennen aan botweefsel.

Alleen geteste implantaten worden geïnstalleerd in de tandheelkunde
Alleen geteste implantaten worden geïnstalleerd in de tandheelkunde

Ultra-Dent specialisten corrigeren zelfs zeer ernstige kaakproblemen. Help bijvoorbeeld patiënten met volledige adentia van de boven- of onderkaak of sla een situatie op waarin je eigen tanden beter te verwijderen zijn dan te behandelen (afhankelijk van de ziekte). In dit geval het All-on-4 prothetische systeem (alle vier).

All-on-4 is:

Volledige revalidatie met slechts vier implantaten;
Onmiddellijke belasting;
Gebrek aan botplasticiteit;
installatie van een niet-verwijderbare volledige prothese op de dag van de operatie.
Implantatie All-on-4 zal onmiddellijk de esthetiek terug te keren naar het gezicht en voortijdige veroudering te voorkomen, omdat het al is bewezen – het ontbreken van tanden vervormt de contouren van het gezicht en beïnvloedt zijn jeugd niet op de beste manier.

Specialisten van de kliniek zullen de verloren schoonheid van de glimlach teruggeven
Specialisten van de kliniek zullen de verloren schoonheid van de glimlach teruggeven

Ultra Dent helpt alle patiënten die het tandbereik moeten herstellen. De afwezigheid van een, meerdere of alle tanden – maakt niet uit welk probleem mensen hier komen, zullen professionals omgaan met elke taak. Specialisten werken met implantaten van verschillende fabrikanten: Koreaanse Osstem implantaten, Zwitserse Straumann implantaten, Koreaanse implantaten AnyRidge.

“Mensen hebben vaak last van tandklachten. We zijn ons er terdege van bewust dat het herstellen van de mondgezondheid niet altijd goedkoop is. Maar onze prioriteit is kwaliteitsbehandeling voor redelijk geld, zeggen het personeel van de Ultra Dent kliniek. “En we houden ons al sinds de opening aan dit principe. In de loop der jaren zijn we bekend tot ver buiten Tyumen. Patiënten komen uit de hele regio – uit Tobolsk, Ishima, New Urengoy, Surgut, Khanty-Mansiysk, Nyagani, Uwata.

Met of zonder implantaat?

Voordat u een definitieve beslissing neemt, is het de moeite waard om het bevoegde advies te horen
Voordat u een definitieve beslissing neemt, is het de moeite waard om het bevoegde advies te horen

Mensen denken dat de afwezigheid van een go twee tanden vormt geen bedreiging voor de gezondheid van de hele kaak. Dat is het niet. Experts zeggen dat het ontbreken van zelfs een tand kan leiden tot veranderingen in de beet, kantelen van naburige tanden, atrofie van het tandvlees en botweefsel. Daarom is het wenselijk om het verlies van een tand (en nog meer meerdere tanden) goed te maken.

Geef een reactie