Hoe ziekenhuizen en klinieken in Tyumen werken na de verzwakking van het zelfisolatieregime

De situatie met COVID-19 verandert snel, en dit komt tot uiting in de uitspraken van de Tyumen autoriteiten (de meest relevante is hier). En hoewel ambtenaren proberen om de innovaties uit te leggen, soms is er verwarring in de hoofden van de burgers. Kan ik bijvoorbeeld een medische check-up krijgen? Om naar de apotheek te gaan of om een afspraak te maken met een therapeut in uw kliniek? En om een vulling te zetten, bijvoorbeeld? Wij vertellen u hoe het gaat met reizen naar medische instellingen in de pandemie van het coronavirus.

– Op 15 mei werd de resolutie van de regering van 17.03.2020 nr. In overeenstemming met de veranderingen, tandheelkundige diensten en de levering van medische diensten door medische organisaties van de particuliere gezondheidszorg zijn hervat. Overheidsinstanties werken in hetzelfde quarantaineregime: specialisten worden doorverwezen naar veldwerk en noodhulp. Staat tandartsen en tandheelkundige afdelingen in openbare ziekenhuizen werken op dezelfde manier, zijn er geen veranderingen in hun werkregime op dit moment, – zei 72.RU in de lokale operaties station in antwoord op het verzoek.

De hoogst gespecialiseerde medische zorg kan nog slechts in privé medische instellingen worden ontvangen. Sinds 15 mei zijn geplande apotheek- en preventieve medische onderzoeken in alle medische organisaties nog steeds verboden in Tyumen. Dat staat in het document dat gouverneur Alexander Moor heeft ondertekend. Gemeentelijke tandheelkunde bieden alleen spoedeisende hulp in aanwezigheid van acute pijn.

Wat u moet weten over COVID-19 in de regio Tyumen

In de afgelopen 24 uur, 40 mensen zijn bevestigd als een coronavirus infectie in de regio Tyumen. Zo is het totale aantal gevallen in de regio 1.267. Waar moeten de Tumens vragen om coronavirus? Alle nummers zijn in dezelfde foto.

Elke dag monitoren we de situatie met coronavirus in Tyumen. Word lid van onze online stream om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste informatie.

Heeft u informatie over COVID-19, distributie in de regio of bent u klaar om te vertellen hoe u ziek bent (ook op voorwaarde van anonimiteit), schrijf dan naar de redactie van de [email protected] of in de berichten van onze groep in VK.

Geef een reactie