Rospotrebnadzor: de tyumens hebben de symptomen van coronavirusinfectie veranderd

In de Tyumens veranderde het verloop van de ziekte COVID-19: als voorheen de meeste gevallen asymptomatisch waren, verschijnen nu zowel in de vorm van ARVI als in de vorm van longontsteking. Dit werd verteld in het operationele hoofdkwartier van de regio Tyumen.

“Er zijn veranderingen in de structuur van patiënten in klinische vorm. Voorheen werden we gedomineerd door asymptomatische vormen, vandaag de dag zijn de leiders gevallen die zich voordoen in de vorm van SARS. In de tweede plaats is asymptomatische vorm en op de derde plaats – ongeveer 16% – gevallen die zich voordoen in de vorm van extra-ziekenhuis longontsteking, – zei Alexander Letushev, hoofd van de afdeling epidemiologische surveillance.

Ook in de opersk verteld over geïmporteerde gevallen (van waaruit COVID-19 wordt gebracht naar de regio Tyumen). Ze vormen ongeveer 8%. De meeste bezoekers zijn geregistreerd bij een covid uit de Yamalo-Nenets Autonome Regio, de Khanta-Mansi Autonome Regio, St. Petersburg en Moskou.

Bedenk dat vandaag in de regio Tyumen nog eens 47 gevallen van COVID-19 geregistreerd. Echter, de stad aangekondigd opluchting voor een aantal van de Tyumens: nu u parken en pleinen te bezoeken, evenals zitten aan tafels op de veranda’s van de stad cafes.

We bestudeerden het document ondertekend door Alexander Moor, gouverneur van de regio Tyumen. En deel het met jou.

We blijven alles vertellen wat we weten over coronavirus in de regio Tyumen. Nieuwe gevallen van infectie, aantal ontslagen patiënten en verhalen uit quarantaine – lees in onze online tekstuitzending.

Geef een reactie