Children’s kampen te openen in Tyumen regio begin juli

Vanaf 2 juli worden in de regio Tyumen kinderkampen gelanceerd. Het is op deze dag dat de zomer wellness campagne zal beginnen. Nadezhda Kazakevich, de belangrijkste specialist van het departement van regionale gezondheid, zei dat de beslissing werd genomen door het operahuis.

“Volgens het besluit van het operationele hoofdkwartier zullen kinderen gezondheidsorganisaties bezoeken, waar ze twee weken zullen verblijven. Het kamp met een dagverblijf begint ook op 6 juli. Kinderen gaan naar schoolkampen, verschillende studio’s, sportafdelingen. Er mag geen contact zijn met patiënten met coronavirusinfectie of met patiënten die gedurende 14 dagen worden verdacht van coronavirusinfectie. Kinderen die naar gezondheidsorganisaties gaan, moeten worden onderzocht op COVID-19. Ze zullen lasten hebben genomen. De vervaldatum van de uitstrijkjes is vijf dagen.

Zij gaf aan dat de kinderen die op 2 juli naar het kamp vertrekken morgen of overmorgen moeten worden onderzocht.

“Geen enkele gezondheidsorganisatie zonder medisch rapport en een kinderonderzoek naar coronavirusinfectie zal accepteren. Land. Schoolkampen accepteren kinderen met een medische mening over de afwezigheid van infectieziekten.

Geef een reactie